DE LA INIMĂ LA INIMĂ – EDIȚIA A IV-A

cropped-kids-and-christmas-trees.jpgEdiţia a IV-a a campaniei De la inimă la inimă” se va desfăşura în perioada 15.11.2015 – 20.12.2015 şi se axează pe ajutorarea copiilor ce provin din familii defavorizate din Valea Jiului, dar care nu se află în evidenţa niciunei fundaţii umanitare. Ei sunt copiii – de multe ori – uitaţi sau marginalizaţi de societate, copii crescuţi în sărăcie, a căror părinţi se luptă tacit cu greutăţile vieţii, cei pe la care Moş Crăciun uită să mai treacă.

În colaborare cu KTv, ne propunem – şi anul acesta – să aducem un zâmbet copiilor care au uitat să se bucure de copilărie, dând piept cu greutăţile vieţii la o vârstă mult prea fragedă.

În acest an ne propunem următoarele obiective:

  1. Strângere de donaţii constând în haine, jucării şi alimente neperisabile, prin evenimentul, devenit deja tradiţie în VJ: „Fabrica lui Moş Crăciun” ce va fi organizat în Parcul Carol Schreter – data urmând să fie anunţată ulterior – şi direct la sediul televiziunii KTv.
  2. 50 de pachete cu dulciuri pentru copiii ce vor lua parte la evenimentul caritabil „Dăruind vei dobândi
  3. În acest an reluăm un concurs iniţiat în prima ediţie a campaniei, intitulat: „Copilul tău știe să dăruiasca?”  prin care vom premia copiii care fac un cadou celor mai nevoiaşi. Mai multe detalii aici.25rcygl.gif
Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s