MOARTEA BAIATULUI DE 11 ANI PLANUITA TIMP DE O LUNA

În 26 octombrie, un baietel de 11 ani, din Ungaria, Szita Bence, era dat disparut, chiar de mama vitrega a acestuia, care adresa prin intermediul mediei urmatoarea rugaminte baiatului, cu ochii in lacrimi: „Intoarce-te acasa! Nimeni nu e suparat pe tine!”

In aceeasi seara, peste 100 de voluntari si zeci de politisti, impreuna cu doi caini speciali au pornit in cautarea baiatului. Miercuri, un padurar a gasit in apropierea localitatii din care micutul disparuse, o groapa adanca de doi metri, plina de sange, dar goala. Intre timp politia incearca sa inteleaga de unde stia mama vitrega ca baiatul a disparut din parc, din moment ce ea nu mai locuia cu baiatul si cu tatal acestuia. Astfel, au descoperit mesajele de pe facebook, prin care femeia ii dadea indicatii baiatului ce autobuz sa ia pentru a ajunge undeva in afara orasului, motivul invocat de femeie nu se cunoaste. In orice caz, femeia isi schimba declaratia si devine din ce in ce mai nervoasa, ajungand ca in ziua de vineri sa dea nu mai putin de cinci declaratii, toate in contradictie una cu alta.

Sambata, in jurul orei 13, este gasit cadavrul baiatului. Legistii au stabilit ca acesta a murit luni, in seara in care a fost dat disparut. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori si lovit cu lopata ca care i se sapase mormantul, dar nu a murit in urma loviturilor, ci inecat cu pamant. Apar doi suspecti, doi oameni ai strazii, care au asupra lor cutitul folosit la injunghiere. Banuiala politistilor este confirmata, mama vitrega a copilului este cea care a planuit moartea baiatului si care i-a platit pe cei doi boschetari cu 1000 de forinti (aprox. 15 lei) pentru a-l omori pe baiat. Apoi l-a convins pe baiat sa mearga direct in bratele ucigasilor. Dupa ce l-au omorit pe baiat, acestia au sapat o groapa in care l-au ingropat, dar vazand ca voluntarii se indreapta din ce in ce mai mult spre locul crimei, au dezgropat cadavrul baiatului si l-au ingropat in alt loc.

Femeia a marturisit ca a planuit moartea lui Bence timp de trei saptamani, deoarece considera ca el este motivul pentru care ea s-a despartit de tatal acestuia.

Chiar dacă în Ungaria nu există pedeapsa cu moartea, mii de oameni au semnat o petiție prin care cer executarea celor trei vinovați. Pagina de facebook creată în amintirea lui Szita Bence a strâns în câteva ore 10.000 de like-uri și 65.000 de distribuiri.

La inmormântarea baiatului de 11 ani au participat peste 2000 de oameni, veniti din zeci de orase ale Ungariei pentru a-l conduce pe ultimul drum pe baiatul ucis cu salbaticie. Cei care au ajuns cu o ora inainte de ceremonie au fost nevoiti sa parcheze la cativa kilometri distanta. Sute de politisti au incercat pe cat posibil sa ii linisteasca pe cei care cereau introducerea pedepsei cu moartea pentru cei trei criminali.

Reclame

3 gânduri despre “MOARTEA BAIATULUI DE 11 ANI PLANUITA TIMP DE O LUNA

  1. chiar daca sunt condamnatii de Uniunea Mondiala a Drepturilor Omului-(care,oricum,nu le poate face nimica !)- AMERICANII SE PRICEP,DE MINUNE, LA INCHISOAREA -GUANTANAMO-SA CHINUIE DETINUTII.!! TREBUIE URMAT EXEMPLUL.!

  2. chiar daca pedeapsa cu moartea nu mai e la moda,PEDEAPSA CU INCHISOAREA PE VIATA O MERITA criminalii,si intr-un regim asemanator lagarelor de concentrare naziste.!

Comentariile nu sunt permise.