REZUMATUL EDIȚIEI

SCRISOARE DESCHISĂ,

DRAGI VOLUNTARI ȘI PRIETENI,

Bunătatea adâncă și nemărginită, caldă și îmbrățișătoare e supremul bun la care a putut ajunge până acum omenirea”
Ștefan Petică

     Ne aflăm la sfârșitul celei de a treia ediții a campaniei umanitare DE LA INIMĂ LA INIMĂ. Dacă în anii precedenți ne-am ocupat în mod special de copiii aflați în ONG-urile din Valea Jiului, anul acesta ne-am axat asupra familiilor nevoiașe, care nu apar în evidențele fundațiilor locale și care se luptă tacit cu greutățile vieții. Oameni simpli, care în ciuda neajunsurilor, luptă pentru viitorul copiilor lor, fără a pretinde nimic de la nimeni.

     Deși am renunțat la unele colaborări din anii precedenți – nu datorită unor neînțelegeri, ci a noilor obiective propuse, am susținut în continuare, chiar dacă nu în mod activ, campanii precum Fabrica lui Moș Crăciun sau Dăruind vei dobândi, și aș vrea să îi felicit pe această cale pe coordantorii acestor proiecte pentru dedicarea cu care și-au îndeplinit scopurile propuse.

     Anul acesta, în colaborare cu KTv, am reușit să oferim pachete bogate, constând în jucării, haine pentru copii și adulți, alimente neperisabile, dulciuri și produse de panificație pentru mai multe familii din Valea Jiului, totalizând un număr de 28 de persoane.

     Aș dori să mulțumesc pe această cale echipei Kapital TV, în special domnișoarei Ionela Purcaru pentru colaborare și voluntarilor care ne susțin moral și financiar cu aceași înflăcărare încă din 2012, de la prima ediție a campaniei DE LA INIMĂ LA INIMĂ: domnișoara Anca Pascu (Arad), George Costache (Franța) și Denisa Udroiu (Finlanda), precum și noilor voluntari și tuturor celor care au donat sau care ne-au susținut prin alte mijloace.

     În încheiere, urez tuturor voluntarilor și colaboratorilor noștri, precum și familiilor acestora, un Crăciun plin de căldură și armonie sufletească și un An Nou plin de împliniri. La mulți ani!

„Prefer o inimă de aur unui caracter de bronz și unei energii de fier. E metalul mai nobil” I. Slavici

Cu stimă,
Coordonator proiecte De la inimă la inimă,

Alin Fazakas

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s